1.Introducerea si obligatia purtarii uniformelor.
2. Cei care au mai mult de 10 absente la o materie ( chiar motivate medical ) sa repete anul.
3.Curatenia in scoala -aici depinde ce e la voi acolo, dar in clasa trebuie sa faceti voi, elevii!
4. Zugravirea peretilor in fiecare clasa (daca e cazul evident) prin fortele voastre proprii.
5. Flori in clase- sa existe, sa le ingrijiti.
6.Organizarea cate unei excursii cu clasa in fiecare luna( pentru fiecare clasa din scoala), oriunde in tara ( obligatoriu- e vorba de cunoasterea tarii, naturii etc).
7.Organizarea unor"cluburi " in scoala:de lectura, de discutii pe diverse teme, de astronomie, de bune maniere, poezie, traduceri din diverse limbi etc.
8.In curtea scolii:curatenie, plantat flori, copaci.Realizarea unui parculet ...etc.
9. Daca exista caini vagabonzi in curtea scolii- starpirea lor.
10. Vopsirea gardului scolii-daca e cazul.
11.Transformarea orelor de sport in unele unde sa invatati ceva util-gen cursuri de dans /karate etc.
Sa sti ca si eu am fost anul trecut si am propus un carnaval cu costume, care a fost aprobat, dar fi inventiv, nu o sa te manance nimeni tine minte ca e haloweenu si ca ai putea face ceva chiar cul
Pai pentru inceput ar trebui sa schimbi putin reguliile sa se simta ca esti presedinde...nu vorbesk despre schimbari foarte radicale.incearca sa porti un discurs si incearca sa portii o discurtie cu cei din scoala.se vezi ce vor si ei. sper ca te-am ajutat