@darkidol: daca iti rupi mana nu inseamna ca nu mai poti picta...mana se reface
Eu iti recomand medic, fiindca se castiga bine, e o meserie respectata si de durata. Daca esti chirurg si iti rupi mana ce faci ? glumeam
Pasul pe care urmeaza sa il faci este crucial in viata ta deci nu ne intreba pe noi, intreaba-te pe tine! Gandeste-te si la benificiile pe care ti le ofera amandoua carierele.
Te faci medic si te duci in EAU (emiratele arabe unite) dupa aia castigi bani cacalau si faci vernisaje de arta si daca mai castigi bani iti poti face si un salon de make-up artist (e buna ideea asta)PS: arabii platesc foarte bine medicina
Ne suparam .1 Vezi ca nu`s saraca, imi permit tot ce este vreau deoarece parintii mei au o afacere profitabila. 2 Eu nu ma prea pun cu burta pe carte, nu-mi prea place sa citesc. 3 Engleza stiu, am diplome de la cursul la care particip, Cambridge. 4 Multumesc de sfaturi.
De acord cu tine.
Apropo, degeaba sti engleza de camridge, trebuie sa invetii termeni pentru medicina, biologie si chimie pe enegleza, si nu e chiar frumos. In EAU toate lumea stie engleza
Constientizez si eu ca o sa am mult de lucru, dar mai timp sa ma decid .
Bineeeee!
Eu zic sa te faci make-up pentru ca pana o sa ajungi un medic ( adica sa vina banii ) iti ia inca 20 de ani : 6 ani faculta 5 stagiar 5 rezident poate nu iti iei examenele. sau dc nu te faci arhitect. acolo iti garantez ca vei castiga
Uite ce te sfatuiesc eu:
Pictura nu este o meserie stabila, ci un hobby. de exemplu daca ti se rupe mana ce faci? ramai pe strada? (o ruptura de mana nu e ceva foarte rar)
In schimb daca termini medicina, ce ai invatat stii toata viata (banii multi) tu faci cum vrei dar eu as merge pe medicina si la pictura nu as renunta dar as face eu acasa desene, as mai merge la concursuri. gandeste-te la 40 de ani poate nu o sa mai fie cautata pictura si arta. dar oamenii raniti vor fii mereu!
sorinaa0 întreabă: