Buna! Sincer mie nu mi s-a parut foarte greu, dar trebuie sa fii atenta la ore. Si ai grija cu informatica ca dupa parerea mea e un pic cam grea, si trebuie sa prinzi din prima, sa inveti de la inceput. In rest e destul de ok. Orarul nu ti'l pot da ca nici nu sunt din liceul tau si iti fac orarul la inceput de an, dar iti pot spune care sunt orele.
2 ore de info, 2 de tic, 4 ore mate, 4 romana, 2 engleza, 2 franceza/germana, 3 ore fizica, 2 chimie, 2 biologie, 1 logica, 1 istorie, 1 geografie, 1 religie, 1 sport, 1 dirigentie si desen si muzica 1 sapt desen si una muzica. adica o data la 2 sapt, noi asa faceam eu sunt la mate-info intensiv engleza si nu mi s-a parut foarte greu. baftaaaaa! :*
Nu este greu dar nici usor o sa ai ceva bataie de cap cu matematica si cu informatica. Depinde de profesorul care preda.
Daca nu esti obisnuita sa inveti, nu iti recomand acest profil! Matematica este extrem de grea la mate-info! O sa te lovesti de fizica foarte grea pe viitor! Eu unul NU RECOMAND acest profil!
Nu, nu este foarte greu trebuie sa te descurci cu matematica si la informatica daca esti atent inveti...