Salut! Nu știu cât conteaza părerea mea având in vedere ca sunt la medicina, dar am văzut ca la noi la Universitate a fost cerere la AMG. Admiterea e ok și meseria in sine e frumoasa. Fiind asistent medical generalist ai un domeniu destul de vast de studiu, practic vei invata toată viața ceea ce e bine, te tine in priza. Dacă vrei sa ajuti oamenii, e bine sa relaționezi mai mult cu ei deci AMG e mai potrivit. Poți eventual sa te duci pe secție de Pediatrie, sigur acolo creativitatea ta e apreciata. Copiii sunt sensibili la "manoperele" medicale și ii mai ajuta o poveste sau un cântecel . Succes!
Eu sunt studenta la o postliceala la Amg. Sunt deja in anul 2 si iti pot recomanda sa dai la stat. Daca dai la privat iti mananca o gramada de bani si nici de invatat nu inveti mare chestie. Ca asistenta la stomatologie e ok. Nu e multa munca dar nu iei nici bani. Parerea mea, e sa dai la o facultate de stat. (daca esti dispusa sa dai 2000 de euro sa te faci asistenta medicala la privat nu i o problema).
EustacheTraista întreabă:
andreea567890123 întreabă: