Si eu eram ca tine. Imi palcea filologia dar am dat la mate-info. S-a facut destula romana si engleza si franceza. Am mers in contunuare la olimpiade si alte concursuri. Iar cu matematica a fost ok, nu mi s-a parut niciodata prea grea. Apoi a inceput sa imi placa fizica. Acum sunt inginer constructor si imi place foarte mult ce fac.
Te-as sfatui sa te duci la stiinte sociale intr-un liceu bun.eu asa m-am dus si e super Nu e nici chiar profil de uman, nici de real. E socio-uman. O sa te axezi pe limbi straine, istorie, romana, si in fiecare an de liceu o stiinta socio-umana (logica, psihologie, economie si filosofie)
Dar daca chiar vrei sa alegi dintre filologie si mate-info alege ce simti tu si gandeste-te si la facultatea pe care vrei sa o urmezi pentru ca are legatura. Spre exemplu daca vrei sa te faci inginer, arhitect, informatician sau chestii de genu mergi la mate-info.
Daca vrei sa devii profesor, traducator, poet, avocat etc, alege filologia.
Si daca te intereseaza medicina mergi la Stiintele naturii.
pupici:*
La mate info trebuie sa ai decat un aspect in privinta. Dai la bac matematica m1 care e mai grea. Dar daca zici ca te descurci la mate, chiar e frumos la mate info. Iti zic din proprie experienta...
Sa nu te prind ca te duci la filologie, o sa iesi un MARE nimic daca te duci la filo Crede-ma. Du-te la mate-info, iti garantez ca nu vei regreta. Eu din cauza filologiei nu am dat la facultate fiindca nu n-o ajutat la nimic asa ca trebuie sa stau pe bara anul asta si sa dau undeva spre real...Deci...du-te la mate-info.
Daca iti place matematica, si te descurci e pacat sa dai pe filologie. DECI MATE-INFO!
Sa ne spui unde ai intrat :*
Nu's inca la liceu, dar verisoara mea este. a dat la mate info.si ei ii placea matematica, dar era mult prea greu. aveau multe teme, ii zapaceau cu matematica. acum e la filologie si e mult mai bine. oriunde te-ai duce iti urez succes!
Anonim240 întreabă: