„Îmi este cam rușine mai ales ca nu am fost niciodată afișată cu un baiat".
Daca gandesti asa ai sa mori fata batrana.
Nu este nici o rusine ca o femeie sa conduca.
Nu este deloc ciudat, este o necesitate condusul în ziua de azi, ce faci dacă nu poate să te ducă bărbatul undeva ca e ocupat sau nu e acasă? Nu trebuie să stai la mâna cuiva să te ducă undeva, cel mai bine e să ai permis, să fi independentă de cineva cu mașină, asta daca nu cumva ești prințesă și îți permiți să ai un șofer personal să fie mereu la dispoziția ta.
Unora li se pare ciudat într-adevăr, multe femei nu sunt făcute pentru condus, și eu am o oarecare frică de condus și asta mă împiedică să încep școala de șoferi, o să dau poate pe viitor când ma simt pregătită, este foarte util să ai permis, în caz de urgență măcar.
In primul rand nu trebuie sa te intereseze ce spun băieții.
"Cu siguranță le-ar prinde bine, mai ales atunci când stau la un șpriț".
Trebuie sa te vezi pe tine și ceea ce îți dorești tu nu alții. Din punctul meu de vedere cu experiență de peste 20 de ani de conducere mi-ar prinde bine daca persoana care este langa mine sa posede PERMIS.
Și încă ceva nu multe femei conduc autoturisme, de multe ori sunt jignite, de alteori lăudate. Eu cred că sunt curajoase și independente așa că nu mai sta pe gânduri și apăsă pedala. Succes
Sunt fete care merg si pe tir. Nu are legatura cu nici un barbat permisul tau.
Este bine sa l ai. Mult succes.
Da, iubita. Cred că ai nevoie de procură de la bărbatul tău și toate deciziile pe care le ei ar trebui atent aprobate de către soț fără excepție
Pe mine nu m-ar deranja sa aiba,sau sa nu aibe,imi e irelevant,de baut nu beau, is sofer profesionist, deci... si ca are si ca nu are, tot una mie, mai bine sa nu aibe, sa numai reglez scaunu si oglinzile tot mereu.
Având în vedere că nu trăim într-un regim taliban, da, mi se pare absolut normal ca o femeie să conducă.
Mi se pare în schimb extrem de bizar ca o fată care trăiește în anul 2024 într-o țară democratică să pună o asemenea întrebare.
Mai aveai puțin și întrebai dacă ni se pare ok ca femeia să aibă un job sau să poarte pantaloni.
Buna,nu este deloc ciudat, n-ai văzut câte femei conduc și unele chiar mai bine că unii bărbați și nu trebuie să-ți fie rușine, nu este o rușine.
pai pe bune acum, poți sa conduci și rachete, cine te ține? Ti-a insuflat cumva sotul asta?
Este evident ca tu ai fost educata la sat, unde femeia sta in umbra barbatului, nu deschide gura, nu face nimic din ce nu-i comanda barbatul samd.
Ei bine, noi la oras am scapat de umbra barbatului si uite ca facem lucurile ca orice om independent, sofand masini, mergem la facultate, face masterate si doctorate, ajungem oamnei importanti in conducerea de companii, in politica, avem functii de conducere in companii, ori sunte propietare d ecase, demagazine samd.
Eu insami sofez de peste 30 de ani, inca de pe vemea cand erau putine masini pe strada si pe atunci chiar era o raritate sa vezi femeie la volan, dar niciodata nu a fost rusine pentru mine acest lucru, dar asta pentru ca tarisem in comunism si mentalitatea taranului era sa-i fie rusine din orice, apoi in occident este o necesitate si aici toate femeile au masini si sofeaza, findca nu se pot deplasa pe distante mari, fara masina personala, avand servicii sau calatorind.
Daca tu nu ai curaj sa pui mana pe o masina ca sa sofezi, apai lasa lucrul asta celor care au curaj, fiindca femeile pot fi la fel de bune in manipualrea unei masini, la fel ca barbatii.
Și băieții și fetele pot conduce! Asta a fost valabil mereu., e adevărat ca un barbat ar trebui sa știe sa conducă cum o femeie ar trebui sa fie mereu stilata dar asta e alta poveste
"acum 5 ore | liviaArianna explică:
ai dreptate... așa era pe vremuri ce am scris eu."
Dar tu in ce secol traiesti fetita? Cine dumnezue te-a educat asa?
Oare tu nu vezi ce se intampla in lume, in jurul tau, in orasul alaturat, nu vezi nimic la televizor sau pe internet?
Eu cred că femeia are dreptul de a conduce o mașină. De fapt șoferițele sunt mai atente la drum.
Nu este ciudat deloc, de ce ar fi? Iar dacă vrei sau nu să dai de permis, este alegerea ta.
Totuși suntem într-o demonstrație a anului 2024, de unde ai nascocit ideile alea?
Taci dragă, ca am văzut multe femeie care conduc si alea erau fix cele care nu aveau bărbat, in lume mai nou se promovează feminitatea sa fi feminină, nu e nimic vorba despre timpuri sau mai știu eu ce zici tu pe acolo.
Daca te-ar durea prostia ai urla in gura mare.
vaide capusorul tau ce educatie ai primit.
stai fetita la coada vacii, daca acolo te tine barbatul, ca atat meriti!
Mai bine stai fara permis, macar sa se gaseasca unul sa te ia de nevasta si sa nu te faci de rusine-n sat, ca dupa creierasul tau numai alea fara barbat conduc.
Violetta2022
Mda,doar atât știți toții să jigniți si sa vă credeți șmecheri ...bla bla, m-am săturat la cate am dat peste tine.
sorinaa0 întreabă: