Buna! Am o solutie pentru problemele tale. La bio ia-o incetul cu incetul. Este un site numit grile medicina si are explicatii si tot ce vrei la bio si chinie. Chiar daca e de medicina, tu poti face teste de acolo, pentru ca inveti mai in detaliu. La chimie iti recomand culegerea de la crepuscul /explorator, care iti da mura in gura. Fa-ti un plan de studiu. In a12a nunai de asta nu o sa ai timp. Cauta pe net video-uri cu metode de invatate. Nu pierde timpul!
Trebuie chimia organica, doar chimia organica.La fizica,din cate stiu eu,nu e obligatoriu sa dai.
Asa am zis si eu,ca pot sa invat singura, dar, crede-ma ca ai nevoie de meditatii, pentru ca tu nu stii exact tehnica de invatare si nu ai cum sa te testezi singura-cel putin, nu la fel de bine ca un profesor.
Admiterea se da doar din biologie, intrebam de chimie ca sa stiu daca sa imi fac o baza inainte sau se ia de la 0 la facultate. La biologie manualul de la editura Corint ( Dan Cristescu) este suficient? Pentru verificare o sa imi cumpar cartea de teste de la facultate.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: