Planul A
Sau daca iti place filologia poti alege si planul B la limbi sa fii translator sau poti face cursurii de stewardeza si dupa iti ofera ei post si esti platita cam cu 2.000 euro/luna.
Dă la facultatea de litere. Stânge bani, deschide-ţi o afacere, apoi dă la conservator şi urmează-ţi visul. Fundă?
La muzica daca intrerupi, gata, s-a dus toata munca ta de pina atunci.
Si dupa ce termin tot si pot si eu sa ma bucur ies la pensie nu?Dar...ar fi o idee
Nu numaidecat, daca studiez zilnic eventual mai mergi din cand in cand si la profesor, dar faza e ca o sa mi se inchida de atatea facultati...Eu vreau sa cant si sa am din ce trai dar asta e si problema :ce sa aleg ce e nevoie ca sa traiesc sau ce imi place...
Daca mai ai timp dupa alta facultate si cu o afacere, sa mai si studiezi, e foarte bine (ziceai ceva si de o familie?). In conditiile astea, poti sa faci si doua facultati in paralel. Glumesc, dar un sfat pentru o asa problema, e greu de dat. E vorba de viitorul unui om si nu te joci cu el.
A dar m-am gandit si la 2 facultati in paralel dar am ajuns la concluzia ca nu pot, risc sa nu o fac bine pe niciuna.Da probabil o sa ma decid ce o sa fac in ziua inscrierilor
anonim_4396 întreabă: