| thekidno1 a întrebat:

Sunt in clasa a11-a la profilul mate-info.
As dori sa ma sfatuiti si pe mine ce facultate este buna sa o urmez,va intreb acum pentru a putea avea timp sa ma pregatesc.
Matematica este exclusa intrucat nu imi place,o invat doar ca sa ma descurc la bac.
Mentionez ca imi place informatica,si o inteleg.
Daca se poate va rog sa imi spuneti si cam ce se studiaza in primul an, al 2-lea, etc.
Multumesc celor care vor da atentie acestei intrebari.O sa ofer si funda daca doriti.

Răspuns Câştigător
| VIP3r a răspuns:

Eu urmez Automatica la Iasi, e destul de grea, ai nevoie de matematica, cel putin in primul an, dupa vei scapa de materia asta, dar vei avea nevoie mai departe de ea, nu poti construi un program de calcul fara macar cunostinte minime de matematica, anul 1 se face matematica din greu, dupa care mai mult programare, fizica...
Aa, sa nu uit, admiterea este tot la matematica, deci informatica, este legata de matematica, nu prea poti face mare lucru fara matematica, daca mai ai nevoie de detalii ma anunti.
Spor!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici, www.alegefacultatea.ro
Mult succes!
Pa, pa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Degeaba iti place informatica si matematica nu, daca dai la o facultate de informatica iti garantez ca nu scapi de matematica.

facultatea o alegi tu pe baza a ceea ce iti place si ce vrei sa faci in viitor nu pe baza a ceea ce iti spun niste necunoscuti pe net

| Crist33na a răspuns:

Buna. Si eu am fost la profilul mate-info in liceu, si, la fel ca tine matematica o invatam decat pentru not, nu mi-a placut deloc. Pentru facultate am optat pentru Drept. Dar totul depinde de tine ce iti place si ce cariera vrei sa urmezi, mai gandeste-te mai cere si alte pareri. Succes