Daca iti plac copii poti deveni profesoara, dar cu asta nu o sa ai o viata prea usoara asa ca incerca un drept sau ceva in media
Contabilitate, turism, administratie publica. Stiintele umaniste presupun un vocabular foarte extins si creativitate, nu confunda notele bune cu inclinatia catre acest domeniu.
Daca esti timida -nici in vis sa nu gandesti sa te faci profesoara ori jurista, turism nici atat ...nu mai vorbesc de contabilitate unde trebuie foarte multa matematica.
Incearca la o asistenta sociala, administratie publica sau ceva legat de mediu. poti ajunge functionara intr-o institutie oarecare.
In mare parte parca as vorbi eu . asa sunt si eu . mai bine te`ai apuca de facultatea de limbi straine. pup :*
Te-ai gandit sa devii translator? termini facultatea de litere si apoi iti poti deschide propriul birou de traduceri. Bineinteles, facultatea nu-i suficienta. Tb sa dai si examene la Bucuresti pentru. translator. La unele facultati de litere este master pentru asta si nu mai ai nevoie de examen. Ar mai fi fost varianta sa faci administratie publica si apoi sa lucrezi ca si functionar public...insa se fac foarte multe disponibilizari in domeniu si nu stiu cand va reveni la normal toata treaba.
Andrei2343434343434343 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: