Instructajul de "Protectia Muncii" se face periodic (lunar) pentru locul de munca unde lucrezi.
Daca lucrezi in alta parte si ti se intampla ceva pentru ce nu ai fost instruita, atunci vina este a angajatorului (ca nu te a instruit).
Daca ai fost deja instruita pentru cazul evenimentului produs, atunci ti se poate pune vina pe tine, daca e cazul.
Pt ce stampile? Vrei sa aduci adeverinta cum ca ai facut practica la medicul de familie? In primul rand nu o sa-ti fie acceptata practica pentru ca in regulamentul scolilor postliceale scrie sa faci practica intr-o unitate cu paturi adica sa aiba pacienti internati. Si in al doilea rand, daca faci practica pe cont propriu (nu unde te trimite scoala) trebuie sa te duci la spitalul unde vrei sa faci practica si sa duci un contract individual de practica pe care il iei de la scoala. Si mi se pare ca trebuie sa si platesti practica dar nu stiu daca peste tot se cere sa platesti.
Deci mai bine te duci unde te-a repartizat scoala ca ei platesc spitalului bani pentru voi. Nu trebuie sa te duci zilnic, te duci si tu o data pe saptamana, la sfarsit de stagiu ii dai o atentie asistentei sefe sa-ti semneze foaia de practica si aia e. Eu stiu ca tu vrei sa iei de la medicul de familie foaie si sa nu calci deloc prin spital dar nu merge chiar asa
anonim_4396 întreabă: