| dinusinziana a întrebat:

Buna happy Sunt pasionata de fotografie si as vrea sa stiu ce job as putea avea in acest domeniu. Mentionez ca am 16 ani si nu am mai lucrat in asa ceva. De preferat ar fi sa lucrez de acasa, si sa nu fie ceva foarte pretentios. Mc anticipat.

8 răspunsuri:
| andi a răspuns:

Cam greu asa job...sa lucrezi de acasa...asta necesita munca de teren... dar poate ai sa gasesti ceva...winking

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Asta suna a... "si cu dansa-n-transa, si cu sufletul in rai". Fotografia, cum o numesti tu, este in fond o arta. Daca vrei sa te dedici acestei pasiuni, trebuie sa faci si anumite sacrificii. "Arta cere sacrificii", nu este doar o vorba de claca. Este un adevar incontestabil. Din intrebarea ta rezulta ca esti destul de comoda, iar comoditatea este dusmanul reusitei in viata. Gandeste-te la asta!

| somebody a răspuns:

Poti fi paparatzzi...winking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fotografia e o arta pretentioasa care necesita ani de studiu intens si foarte multa munca. E o varsta buna sa incepi.

Janina
| Janina a răspuns:

Poti fi colaborator la un ziar...suna intereseaza-te, se plateste bine, program flexibil

| Sara a răspuns:

Gnadeste te la un ziar. poti avea chiar o rubrica speciala.

| dinusinziana explică:

Cand am spus "sa lucrez de acasa", m-am referit la faptul ca nu vreau sa fie nevoie sa ma duc pe la firme si alte chestii de genul. nu sunt comoda, imi place sa ies si sa pozez, "acasa" a insemnat sa nu fie nevoie sa alerg toata ziua si sa am bataie de cap. nu mi-e lene sa ma deplasez.

| covexrobu a răspuns:

Vali eu cred ca fata se referea la faptul ca este la scoala si ca dupa scoala si in week-enduri sa faca acest lucru adica in timpul liber. Ai putea sa incerci la ceva reviste din orasul tau sau daca ai vreo camera profesionala mergi si u pe la nunti botezuri o inmormantare mai faci si u un ban mai mananci bei ceva.