| adesp12 a întrebat:

Buna!
Sunt studenta in an terminal si nu mi-as dori un master in Romania.As vrea in Franta. Din pacate, nu prea stiu unde sa ma informez. Daca exista vreo persoana care imi poate da un mai multe informatii despre Universitatile din Franta si despre sistemul lor educational, as fi mai mult decat recunoscatoare. Ceea ce as vrea sa studiez ar fi ceva in arealul economic, politic sau de administratie publica.Va multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns:

Buna! Cred ca poti obtine informatii de la secretariatul facultatii tale, ce colaborari internationale au si cu ce universitati, sau de pe studentie.ro, sectiunea postuniversitar - master, sau direct pe site-ul universitatii care te intereseaza unde afli exact tot ce te intereseaza. Si eu imi doresc sa plec prin Erasmus in Franta - Universitatea Lumiere Lyon 2. Multa bafta si... chef de aprofundare! happy

| Irina a răspuns:

Incearca aici, pentru mai multe detalii, http://www.upmf-grenoble.fr/55458523/0/fiche___pagelibre/&RF=U2. Este o universitate de prestigiu din Franta.

| dulcik a răspuns:

Intereseazate la secretariat eu am fost plecata cu erasmus in franta a fost o experienta de neuitat.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Şi până în anul terminal nu ai aflat că "an" se scrie de fapt "în" cu "î" căci la început şi la final de cuvânt se pune "î"?!
Ferească divinităţile pământului să ajungi să lucrezi în administraţie publică în România. Îţi doresc totuşi mult succes în Franţa căci dacă nu progresăm noi, măcar să decadă ei şi uite-aşa ajungem şi noi occidentul din urmă.