| Petrus_Emanuel-Mihai_1988 a întrebat:

Buna T.PU as dori sa știu ce trebuie sa fac sa pot fi un actor sau detectiv așa că Ernest la Kanal D? Adică să urmăresc oameni am nevoie de facultate sau numa liceul?...

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca ai nevoie de facultate, fara facultate nu poti sa te faci nici actor si nici detectiv.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ernest este doar moderator de emisiune, nu conteaza ce studii are, el s-a remarcat de mult pe micile ecrane, debutand in emisiunea "Big Brother".
Emisiunea lui nu poate functiona pe bune in prezent, datorita legilor; cel mai probabil este regizata, de dragul telenovelei.
Deci, daca dai bine pe camera si ai sansa sa cresti in mass-media prin diferite metode, poti ajunge sa ai propria ta emisiune, sau sa prezinti vreo emisiune oarecare.
Cu scoala sunt reporterii, cei care prezinta stirile/vremea, si actorii (dar nu neaparat). Acolo se intra cu jurnalism sau actorie, eventual si niste studii relevante, cum ar fi artele/muzica, dar cu multa experienta pe scena.

| MistarGoGu a răspuns:

Detectiv pe bune *( economic, persoane dispărute && altele ) poți ajunge în 2 moduri :
Fost cadru MApN sau MAI *( Politie ) - obții atestat profesional
Au la Spiru Haret *( Universitate ) un curs pentru asa ceva!
Este indicata facultatea de Drept!
Este multă legislație de învățat!
Este un " clan " la fel ca la Avocați sau Notari!
Celor din afara sistemului li se baga bete în roate cu autorizarea!

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic să depui un CV cu ideea ta, de facultate nu cred că ai nevoie, doar vezi şi tu la televizor că dacă faci audiență te vrea toată lumea, poți să fi şi analfabet.

| Ciprian09 a răspuns:

Vezi cazul ''justitiarul din Berceni'', daca nu ai luat bataie pe strada pentru cacaturi gen Ernest, incearca! o sa fii surprins de rezultate!

| Venerabilul a răspuns:

Ernest are facultatea de Automatică și Calculatoare, dar pe el l-a ajutat mai mult faptul că fost concurent la Big Brother și televiziunile l-au ofertat cu proiecte după ce a dat bine acolo.