| BlackheartQueen a întrebat:

Termin clasa a 12-a si inca nu stiu la ce facultate vreau sa dau I don't want to see..sunt la un liceu cu profil de matematica-informatica intensiv dar acesti 4 ani m-au facut sa realizez ca nu am tangente cu stiintele exacte. Imi place romana si mi-ar placea sa dau la jurnalism,iar apoi mi-ai placea sa lucrez la un ziar sau la o revista thinking dar astea sunt doar sperantele mele. Nu prea stiu ce optiuni as avea avand in vedere faptul ca nu mai vreau sa aud vreodata ceva de matematica. As putea sa dau la comunicare si relatii publice, management, limbi straine..Chiar nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta? sad
Voi v-ati horatat ce facultate ati vrea sa urmati? Sau in cazul in care sunteti deja la facultate, sunteti multumiti de alegerea facuta?

Răspuns Câştigător
| Roxy1993 a răspuns:

Stai sa luam bacul.Si tu dai, nu?

| BlackheartQueen explică (pentru Roxy1993):

Da. Vreau sa se termine odata. Sa ma uit pe lista si sa vad ca scrie ADMIS laughing Cum merge cu invatatul? Ai avut balul? happy

| Roxy1993 a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Da-mi id. tau, sa vb.

| BlackheartQueen explică (pentru Roxy1993):

Ok.il am de mult timp. sexy_deea_4_you happy esti pe mess?

| Roxy1993 a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Da,sunt.

5 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Este important in primul rand sa afli ce meserii (domenii) se potrivesc profilului tau de personalitate. Este o decizie mult prea importanta pentru a o lua cu usurinta. Iti recomand un test profesional de personalitate si orientare cariera, la: http://carierasipersonalitate.ro/