| Orasul511 a întrebat:

Buna TPU am 13 ani si as vrea sa ma angajez dar nu stiu in ce domeniu as putea deoarece nu ma ajuta varsta dau funda pentru cel ce imi da un raspuns satisfacator

6 răspunsuri:
| Madalin500 a răspuns:

Nu te poti angaja de la 13 ani asteapta mai 3 ani daca chiar ai nevoie disperata de bani du-te si lucra cu ziua.

| Adbbmsh a răspuns:

Fate doctor urologlaughing))

| Ramo137 a răspuns:

Esti prea mica sa te angajeji dar daca chiar vrei bani, du-te si plimba cainii oamenilor si ai grija de ei laughing sigur vei scoate ceva bani

| Gaby04 a răspuns:

Ah, ciudat, sincer... Ai 13 ani si vrei sa muncesti deja? Crede-ma, chiar daca sunt probleme cu banii in familie si vrei si tu sa ii ajuti mai rau o sa fie.cine stie ce ai putea ajunge sa faci.Tu ar trebui sa te bucuri de copilaria pe care inca o mai ai! Sa o traiesti asa cum trebuie.Stii cat de multe persoane ar vrea sa fie din nou copii? Sa nu aibe atatea responsabilitati pe cap? O sa te saturi de toata munca pe care o sa ajungi sa o faci cand o sa poti, crede-mahappy

| katy a răspuns:

Ma bucur sa vad ca multi tineri percep criza din tara si vor sa ajute, sa faca bani insa ai o varsta prea mica, ce ai putea sa faci acum e sa te inscrii la avon asa ai castiga un venit micut

| Orasul511 explică:

Nu am probleme cu familia,dar am niste parinti mai comunisti si nu prea am bani de cheltuiala,sunt baiat si stau pe undeva in jud bacau intr-un orasel numit Targu Ocna, dati si voi o sugestie nu stiu ceva, a da nu-mi plac glumele cand e vorba de cv serios