Eu zic sa te faci programator. Acuma nu trebuie neaparat sa faci inteligenta artificiala( este putin mai grea) dar poti face si ceva mai usor gen web design, front-end web development, acum vezi tu
Da, și eu m-am gândit la asta, dar nu știu cât de mult sunt căutate în România?
Sunt cautati, si este o meserie faina si de viitor.
Frizer, bucatar, ceva in domeniul medicinei, profesor la facultate, traducator (limbile gen chineza, japoneza sunt cautate), pilot, sofer profesionist etc.
Sunt multe job-uri care nu necesita facultate, trebuie doar sa iti dai seama la ce te-ai descurca tu.
Președinte de transnațională
General de brigadă cu trei stele
Căpitan de submarin nuclear
Toreador
Si ar mai fi câteva...
P O L I T I C I A N
astia fac bani din lucruri care NU POT FI DOVEDITE, si mai nou, nu sunt condamnate (curand curand o sa fie oficial legea asta)
Pentru inceput iti zic un mare Bravo pentru ca la varsta asta gandesti asemenea lucru.
O cariera in informatica ori economie, iti poate asugura un viitor banos si prosper.
Bafta
Mulțumesc! M-am gândit și eu la informatica
Casier e super ușor, la hipermaketuri îți afișează restul deci nu trebuie sa te speri Pt ca nu e nevoie de multă matematica recomand
Nu, nu te formezi asa. De la casier ce crezi tu ca ajungi? Patronul magazinului, cumva? Nu stii sa faci nimic, si nu ai timp si energie ca sa inveti, asa ca daca ai apucat sa fi casier, cel maiprobabil asta ramai. Singurul mod de a obtine o calificare buna e sa inveti. Practic, orice ai invata, daca esti mai capabil decat marea majoritate ajungi sus in domeniul respectiv.
Domnul Dumnezeu sa te binecuvânteze cum ii poți spune la un copil de 15 sa se elibereze de minciuna creștinismului? Doamne ai mila
Sau daca nu esti la un liceu înca poti sa alegi liceul de Chimie din Bucuresti Liceul Teoretic Costin D.Nenitescu.Te va ajuta sa faci o performanta mai buna
Sau daca nu esti la un liceu înca poti sa alegi liceul de Chimie din Bucuresti Liceul Teoretic Costin D.Nenitescu.Te va ajuta sa faci o performanta mai buna.
MMMMM125 întreabă: