| lSarcastiquel a întrebat:

Buna TPU am 3 intrebari:

1.Credeti ca merita sa devii model/fotomodel?

2.Toata lumea imi spune sa ma duc pentru ca:
-sunt frumoasa
-am parul lung,saten, des ochi caprui-verzi am si cativa pistrui dar imi sta bine cu ei si machiajul poate rezolva asta
-am cam 50 kg, inaltime cam 1 70, 13 ani...credeti ca am sanse sa ajung model/fotomodel?

3.Am o prietena blonda ochi verzi cam 39-40 kg( slaba rau), inaltime 1 59-1 65 cam asa nu prea arata bine la corp si poarta ochelari are tot 13 ani si a spus ca vrea la 14 sau16 ani sa se dupa la modelling...ce credeti are sanse? dar eu? multumesc funda :*

Răspuns Câştigător
| adelina899 a răspuns:

Buna.
1.Eu zic ca da.
2.Par lung, ochii verzi, pistrui chiar cred ca te vor avantaja si vorba ta oricum se poate rezolva cu machiaju daca e nevoie. Ai o inaltime si greutate corespunzatoare unul model iar varsta nu cred ca este o problema pentru ca din cate probabil sti se iau fete micute, aceasta este o meserie pe un interval de timp mai scurt ( adica cat vei arata bine).
4.Da de ce nu mergeti la o preselectie sau ceva de genu si thinking ce pot sa mai zic laughing mult succes :*

4 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

1.Nu merita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita, dar nu ca meserie de baza.

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
1. Eu una da, cred că se merită. Și eu îmi doresc să devin model, în viitor.
2. Da, de ce nu. Ai foarte multe calități.
3. Dacă acum are 13 ani, până la vreo 16 ani corpul ei va avea multe transformări, așa că, cred eu, că măcar 7O% ar avea șanse să aibă o carieră în lumea moddeling-ului.
Succes.

| fitutzoi a răspuns:

Cred ca meritawinking