La ultima intrebare, sunt mai multe posibilitati >
fie esti foarte buna, si esti remarcata automat de un rezigor inca din bancile facultatii.
fie cauti tu la final legaturi (actori care au nevoie de o colega chiar si pentru un rol mai mic. odata intrata in paine, nu e atat de greu sa inaintezi, primul pas e greu, uneori imposibil.)
fie pui presiune unde trebuie (santaj, amenintari, sau te culci cu respectivul) (nu-i de recomandat!)
fie incerci impreuna cu niste colegi sa creati voi ceva de la zero (o sceneta, o punere in scena in varianta moderna a unei piese clasice...), si urcati pe net.
1 (iti spun parerea mea proprie) sunt o gramada de actori care au dat gres, care nu ai reusit...dar poti sa incerci, chiar daca sansele tale de a reusi sunt de 0, 0001%
2 nu prea conteaza ce faci la liceu, poti sa dai la filo si sa te faci actrita sau la mate-info sau la stiinte..nu prea coneaza
3 Nu stiu, nu sunt foarte informata in domeniu
4 Ai putea sa incerci sa iti faci niste legaturi, sa te imprietenesti cu rezizori/actori (chiar daca e mai imposibil) dar mai simpu e sa incepi cu un show tv...sau sa faci tu un scurt metraj bun care sa te ajute
Sper ca te-am ajutat! Funda?