| ScarlatElenaa a întrebat:

Am inceput sa practic hanbal la scoala si imi place foarte mult.as vrea sa progresez sa ma duc la un club bun din Bucuresti sau din Calarasi. din cate am auzit Cristina Neagu a fost la un club din Bucuresti stiti ce club? orce club bun e bine venit! funda!(rectific am 12 ani)

Răspuns Câştigător
| BoBo07 a răspuns:

Buna, si eu practic handbal de 6 ani (Momentan am 14 ) am participat la nenumarate competitii, tin sa iti spun ca sunt baiat, si m-am indragostit de acest sport; Eu stiu din propia experienta ca echipa Calarasiului e foarte buna si la fete si la baieti. Trebuie doar sa te duci la sala din oras, sa intrebi pe cine este acolo (femeie de servici, antrenor, etc ) cum te poti inscrie si cu cine trebuie sa vorbesti. Tin sa te anunt ca asta cere multe sacrificii si mai ales daruire. Iti urez succes xD

4 răspunsuri:
| diana0983 a răspuns:

Si eu practic handball de 2 ani... Da mi se pare ca daca te duci de acum e greu sa devii titulara deoarece celelante sunt mai avansate iar tu sa incepi de la 0 e cam aiurea... Oricum multa bafta:*

| Dazzzie a răspuns:

Se scrie handball... hm. sa progresezi. eu fac la scoala... si progresez cat joc cat mai mult. mai joaca la scoala si poate te duci in echipa scolii. eu cel putin am ajuns in echipa scolii trebuia sa ma duc la antrenamente. am jucat cu alte scoli. si profa m`a intrebat daca vreau sa ma duc la un club sau ceva. dar i-am zis ca n`am timp si na`... anyway.
ai putea sa vorbesti cu profa/proful ta/tau de sport si sa o/il intrebi. e mai simplu!
Bafta`n continuare si succes>big grin

| ScarlatElenaa explică:

Daz eu sunt in echipa scoli dar vreau sa progresez undeva la un club