anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat la liceu si deja ma gandesc la facultatelaughing, vreau sa stiu ce facultati pot urma dupa terminarea unui liceu, profil real? Pun aceasta intrebare mai mult din curiozitate, dar si pentru a descoperi din timp ce mi se potriveste si ce as vrea sa fac(cu toate ca in ziua de azi nu ai prea multe posibilitati dupa terminarea facultatii sad ). Va multumesc pentru toate viitoarele raspunsuri care m'ar putea ajutahappy!

Răspuns Câştigător
| zzzzz a răspuns:

De la profilul real poti merge aproape oriunde la facultate.
De la mate-info e putin mai greu sa mergi la medicina, dar nu imposibil, iar de la stiintele naturii nu poti merge la informatica.

4 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Si ce va tot laudati toti ca ati intrat la liceu? Credeti ca nimeni n-a mai intrat sau ca cineva o sa va aplaude ca ati intrat.M-am saturat sa vad intrebari de astea pe TPU.
Oricum on topic poti urma orice fel de facultate are ca baza materiile studiate la profilul real:Mate,Bio,Chimie, Fizica, Informatica.

| Eღilia62 a răspuns:

@Andaaa eu am intrat, am si terminat a 9 a.

| Eღilia62 a răspuns:

@Andaaa,da o sa-mi pun mainile la ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@EMILIA62: nu ma laudamhappy puneam o intrebaretongue
esti stresata ca poate u n'ai intrat la liceu sau ce?laughing))Daca nu vrei sa mai vezi intrebari de genul puneti mainile la ochirolling on the floorwinking