| WonderGirl7 a întrebat:

Bună TPU!
Am nevoie de ajutor, deși mulți probabil veți zice ca doar eu pot alege (ceea ce e adevărat) sau ca ma plâng inutil (ceea ce e puțin adevărat, dar chiar ma aflu într-o stare proasta).

Am terminat anul 1 la facultatea de litere UBB Cluj si pe parcursul acestui an, am acumulat 3 restante.

Problema mare este mintea mea (dacă e adevărat ce se va întâmpla, dacă ma minte sau sunt anxioasa grav).
Problema e ca eu nu știu sau cred ca voi lua la anul cele 3 restante.
Eu ma gândesc mereu negativ si pe alta parte poate acest lucru va fi adevărul.

Imi este foarte greu, ca nu știu dacă sa continui in acest fel sau sa dau la anul si sa vad situația. (ma gândesc extrem de mult la câți bani depun părinții mei pentru chirie si utilități si tot) si ma simt extrem de vinovata.

Am vorbit cu ei si nu ma ajuta deloc. Mama îmi zice sa o țin asa, tatăl meu spune ca doar eu pot sa aleg.

M-am gândit sa renunț definitiv (chiar nu vreau sa ajung la prelungiri) si sa fac pipp-ul in orașul meu, dar aici se ivește alta problema.
Eu am vrut sa fac literele din clasa a 7-a si chiar era dorința mea, dar ma tem "ca voi lasa facultatea in aer" si nu o sa se întâmple nimic.
Pipp -ul pare ceva mai practic, dar nu știu in ce măsură mi-ar plăcea.

Voi ce ați face in locul meu?
Va rog nu ziceți ceva de genul (eu as fi făcut o facultate serioasa)...

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WonderGirl7):

Nu sunt multe. Ține-te de școală!

| WonderGirl7 explică (pentru anonim_4396):

Ne ținem!
imi iau concediu 2 săptămâni totuși.
nu pot așa.
in acest ritm nu fac nimic.
iau ușor.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru WonderGirl7):