| LolNope a întrebat:

TPU! Am o "mica mare problema". Parintii mei vor foarte tare sa ma fac medic iar eu sunt in clasa a 7 a. M-ar interesa foarte mult o cariera in medicina:renume, munca, salariu frumusel(in tarile straine unde si intentionez sa plec dupa facultate) si cu siguranta lumea va avea mereu nevoie de medici, deoarece mereu vor exista boli.Citesc jurnale medicale, imi plac, insa trebuie sa merg pe profil la liceu bio-chim si mie aceste materii nu imi prea plac.Ma bate gandul sa merg la mate-info, deoarece chiar imi place matematica, insa parintii mei nu ar accepta.Ar trebui sa iau ore deoarece nu as avea destula chim-bio si as cadea la admitere ca o verisoara.Imi iubesc foarte mult parintii, ei sunt siguri ca voi fi mereu ca acum, de 10 si ca voi ajunge medic(ba chiar mi-au asigurat un lc unde sa stau langa facultatea de medicina), dar eu vreau ca in liceu sa ma si distrez.Mama mi-a zis ca ea in liceu nu a fost decat la 3 petreceri, iar eu nu doresc sa fac ca ea.Plus ca nu m-ar deranja sa merg la chim-bio atat de tare, pe cat sa merg la liceul din orasul meu.Sunt trei licee:unul care candva a fost foarte bun(dar nu mai e), unul care a fost mediocru(dar care s-a ridicat si a devenit foarte bun)si unul pentru cei care cu siguranta nu vor mai face facultate si fac liceu doar asa.Parintii mei vor sa merg la primul, dar eu nu vreau, e un liceu de fite, la care merg doar snobii, eu vreau sa merg la al doilea, dar nu stiu cum sa ii conving.HEEEEELP!broken heart((((((
PS:As da orice pentru o bursa in strainatate la liceu(la facultate am sa mucesc din rarunchi sa o iau dar acum zic de liceu)dar mama mea zice ca e prea devreme, insa eu am stat foarte mult singura cand ei au fost plecati si ma gandesc sa obtin una si sa sper sa nu o refuze tat m-ar lasa mama nu stu ce sa zic. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Anonim69 a răspuns:

Pentru varsta ta, de 14 ani, imi place nebuneste de mult cum gandesti.As putea sa ti zic ca : "fa ceea ce vrei tu, e visul tau, nu lasa pe altii sa ti aleaga viitorul", pot sa ti`o spun insa, nu e deloc asa, stiu cum e, chiar stiu.Marea coincidenta face ca si eu sa vreau la medicinalove struck, sunt a 9a la economin, crezi ca economia are vre`o legatura cu medicina? iti zic eu ca nu, cert e ca in ziua de azi, nu mai conteaza ce liceu faci, facultatea conteaza...si ca sa-ti zic asa prieteneste, Boc e prim`ministru.sau ce e ellaughing. si stii unde a facut liceul? la o rapandula de liceu, unde au fost si se duc in continuare toti analfabetii:-s. Daca ai nevoie vre`o data de sfatul meu sa ma cauti, cu siguranta te voi intari, pentru ca viitorii medici asa fac, se sprijina reciproc sa faca o treaba buna! te puuup:X

4 răspunsuri:
| alabala_4392 a răspuns:

Mai ai timp sa te hotarasti. Dar sa te faci medic pentru bani sau renume este o greseala. Fa-te medic daca te atrage aceasta meserie. Este enorm de multa munca si un medic bun este doar cel caruia ii place ce face. Ca medic daca gresesti, cineva are sanse mari sa moara. Nu fa asta pentru "privilegii" sau pentru ca parintii tai vor. Fa ce iti place-ei vor intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place meseria de a vindeca oameni si a ajuta lumea.Nu doar pentru faima si renume.Si nu cred ca ar intelege...

| AlinaOneDirection a răspuns:

Spunele ce ni-ai spus noua, ii va improsiona

nu vreau funda, vreau sa imi dai un vot aici : http://www.zuum.ro/pagina.php?id=763
si unul aici; http://www.zuum.ro/pagina.php?id=681
mersi

| Gumadependenta a răspuns:

Este o decizie foarte complicata.stiu asta pentru ca si eu sunt in a 7-a.Si eu vreau sa meg tot la Mate-info pentru ca imi place fooarte mult matematica...parintii tai ar trebui sa decizi singura ce vrei sa faci in viata! asa este. vrei sa te distrezi dar nu vrei nici sa iti dezamagesti parintii.trebuie sa te gandesti mai bine la ceea ce vrei, pan` la urma ce vrei? sa ai niste amintiri cu niste petreceri super din liceu? sau sa lucrezi in medicina?, incearca sa te gandesti la avantajele si dezavantajele daca mergi la bio-chim si avantajele si dezavantajele daca mergi la mate info, gandeste-te la riscuri si la avantaje, e o decizie importanta, sper ca am reusit cat de cat sa iti fiu de ajutorthinking:X bafta in continuare; X