Normal. Urmeaza ce liceu vrei si pleaca de acolo daca mai poti. Ce a fost in mintea alora si in mintea ta sa-i asculti?
Salut. Poti face o cerere la inspectorat sa te transfere inainte sa inceapa anul scolar. Nu stiu care este procedura evaluarii unei cereri, poate daca media este destul de mare o accepta, depinde si de locurile din liceu. Sansele nu sunt foarte mari sa te transferi inainte. Dar din semestrul al doilea poti sa te transferi, cu examene de diferenta.
Cred ca poti, mai ales ca ai medie mare. Hotoraste-te mai repede si du-te la secretariatul liceului unde vrei si intreaba.
Nu mai poți acum pentru ca dacă e sa te transferi, te transferi la un liceu unde au rămas locuri, deci unul foarte prost. Așa ca mai bine te concentrezi sa iei note mari și după primul semestru te poți transfera. Regula e după primul an din câte știu, dar țin minte ca am avut un coleg in clasa a 9 a care nu suporta deloc unde a ajuns și s-a rugat pe la direcțiune sa ii aprobe transferul după primul semestru.
sorinaa0 întreabă: