| RockLegend a întrebat:

am o problema foarte mare!
Visul meu de o viata este sa intru intr-o trupa rock! S-a inteplinit! astazi membrii unei trupe m-au acceptat ca si chitarist SI sambata viitoare trebuie sa dau un concert cu trupa, dar tot sambata viitoare m-a chemat fata de care imi place sa merg cu ea intr-o excursie.

Ce sa fac?

sa ma duc cu fata de care imi place ( nu suntem iubiti inca nici nu stiu daca ma place)

sau

imi urmez visul de a fi chitarist?

plz help

10 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Mai intai intreaba fata daca te place,incearca s-o inviti la o intalnire,inainte de concert,daca nu te place,te duci la concert,dupa concert mai faci o intalnire cu ea si ncearca s-o faci sa se indragosteasca de tine,sa te cunoasca mai bine,dupa aia sa-r putea sa te placa,altfel ti-ai indeplinit visul,si ai ramas si cu fatahappy.Dar v-a trebui sa fie si fata mai intelegatoare, altfel nu cred ca va merge, sper ca te-am ajutat!

| KyraW a răspuns:

Daca tu trebuie s arenunti la concert pentru ca o placi, spune-i ei sa renunte la excursie si...sa vina cu tine la concert!

| andreeadag a răspuns:

Parerea mea e sa-ti urmezi visul, iar daca fata chiar te place si e sincera te va astepta! O poti invita la concert si amanati excursia pe alta data! Mult succes la concert! Urmeaza-ti visele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheam-o la concert! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visul de a fi chitarist,s-a indeplinit,ca sa nu se destrame trebuie sa mergi pe ideea visului tau. Fete sunt, sunt chiar multe, dar acest vis este unic.Iti ceri scuze fetei si ii spui ca ti-ar placea enorm sa mergi dar nu poti renunta la concert pentru ca chiar e visul tau. Daca ai sa ii vorbesti frumos sigur va intelegehappy

| xlmpq a răspuns:

Sa-ti urmezi visul de a fi chitarist

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... eu daca as fi in locul tau as merge la concert chiar mi-ar placea mult de un baiat. ehh, sper ca te-am ajutat.

| Dragunov a răspuns:

Intra pe www.listenrock.com/forum si asculta si parerile altora care au mai multa experienta. bafta in noua ta cariera rock!

| chelseafever a răspuns:

Sincer,eu zic sa mergi la concerthee hee

| Cristi_2265 a răspuns:

Faci sacrificii nu cred ca ii singura fata din oras

Întrebări recente