| AlexutzaZissPisi a întrebat:

am si eu nevoie de niste exemple de slujbe de vara usoare nu foarte grele. Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| XByancaElenaX a răspuns:

Buna alex
eu iti zic :
ospatar,chelner,salvamar pe plaja,
piscina,sa inveti copii sa mearga pe skateboard sau cevam
sa meditezi copii''care nu stiu nimic''sa mergi sa organizezi o tabara cu diferite activitati(normal ca sa plateasca)
sa ai grija de caini sa ii scoti la plimbare etc etc dea rudelor sau a necunoscutilor,sa ai grija de copii,Imparte pliante,adu reviste carefour sau ceva de genu,sa faci curat in casa, sa speli covoare, sa arunci gunoiu etc etc eu sunt din cta si este super misto aa da si poti sa vinzi limonada cu biscuiti etc...sa va faceti un stand sau sa va vindeti lucrurile care nu va mai trebuie sunt miii de idei sa ajuti batranei sau sa ai grija de ei chiar si de bunica ta (daca mai ai)sa ubunicul sa le faci masaj pe spate parintilor etcbig grin
Tot feluri de lucruri ex dar ar trebuiee sa ai timp si de invatat

7 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Pliante, promotii, sondaje, reprezentant la o firma de cosmetice

| BRG a răspuns:

Promoteriță pe hypermarketuri, vrei? Cîți ani ai?:

| Megas a răspuns:

Distribuire pliante, spalatorie auto... happy

| Homye18 a răspuns:

Salut, daca iti mai gasesti vreun prieten/prietena v-ati putea inceraca norocul si sa va angajati pe litoral pe durata verii. La terase, restaurante chestii din acestea.

| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea slujba de vara usoara ar fi bine dar in viata daca nu muncesti din greu pentru a realiza ceva mereu vei face parte din cei invinsi In viata exista invinsi si invingatori - incearca sa faci parte din invingatori deoarece - muncesti din greu vei avea - muncesti putin nu vei reusi niciodata sa ajungi in varful piramidei - acum tu alegi Te pup si Sa-ti ajute Dumnezeu sa spui vreau sa muncesc si ajunge

| PhAeThoN a răspuns:

Imparte pliante la supermarketuri...

| laur_6869 a răspuns:

Tu cati ani ai?