In ziua aia trebuie sa dai la toata lumea, mai ales la saraci si nevoiasi cate 5% din banii tai din casa pana cand ramai cu 0%, mai trebuie sa vinzi calculatorul si televizorul si banii aia sa ii dai la rromi, mai trebuie doar sa faci orice te roaga orice om chair daca e bun, rau, urat, prost, iar asta nu doar o zi ci TOATA VIATA! Si sa mergi la munca gratuit adica fara sa iti dea bani patronu ca doar e pacat sa iei de la altul, e bine sa dai, sa dai, sa dai, sa dai, sa dai, si iar sa dai, si iar sa dai mai mult. Iar dupa aceea poate te va scrie in Cartea Tineretii.
Nu stiu daca e adv nimeni nu stie, dar sa stii ca nu strica daca ai fi mai bun sa nu injuri pentru ca e pacat.
In cartea bibliei nu te scrie [ Biblia e cartea aia care daca nu o ai tu trebuie sa o gasesti la bunicii tai ]. In caz ca te intrebi daca mergi in Rai sau primesti un bonus ca ai fost bun o zi sa stii ca te inseli. Fa rost de o Biblie sau un Nou Testament si citeste pe acolo si te luminezi.
Nu doar o zi sau mai multe trebuie sa fii bun ca Dumnezeu sa te scrie in Cartea Vietii ci trebuie sa duci o viata intreaga de sfintenie si incerci sa te apropii de Dumnezeu si sa-i sluijesti, atunci cu siguranta ai sanse sa fii mantuit,
Sunt de acord cu niNNu esti sigur ca dumnezeu exista? adica faza cu adam si eva este cam penibila pentru ca astia au azut doi baieti si eva era singura femeie cum sau mai inmultit?
Dumenezu exista, primitil in vietile voastre in sufletul vostru pentru ca Dumenzeu va facut, Rugativa lui pentru ca o viata avem o traim si murim mare era vorba Domnului Iisus "Iartai Doamne nu stiu ce fac" Dumnezeu chiar si in iad daca ne trimite tot trebuie sai dam slava asa ca rugativa lui pana nu este prea tarziu va zic el ne ajuta si rugativa sa fiti mai buni sa va deie sanatate Multumesc Dumnezeu exista pentru ca credita e sa crezi in ceea ce nu vezi l-ai vazut vreo data p satan? sau pe Dumnezeu? nu dar eu cred in satan si in dumnezeu pentru ca Din pamant suntem facuti si in pamant vom merge asa ca rugativa Domnului Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ia sus in rai unde e bunatate fericire etc!
anonim_4396 întreabă: