| Manu3la a întrebat:

am si eu o intrebare pentru cei care joaca imvu cum pot sa-mi pun poza la avatar dupa ce am facut-o si am salvat-o si pe urma am cautat-o pe net si am gasit-o dar nu scrie nikaieri cum sa o pun la avatar plzzz am nevoie de ajutor dau fundita! (pentru raspunsu care ma poate ajuta) big grinhappy

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa fac daca imvu nu mi se instaleaza am nevoie de ajutor pur si simplu nu vrea zice error va rog ajutati-macrying

| paulica18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e si la mine straight face Se descarca se instaleaza tot si dupa zice ca e crashed straight face

| Necunoscută a răspuns:

Bunăhappy După ce faci poza, îţi apare în stânga jos, nişte chestii. Undeva scrie "Upload as avatar". E ceva asemănătorhappy Sper să reuşeştibig grin

| Necunoscută a răspuns:

Cum faci poză? Faci poză la ecran? "PrintScreen"? Sau cum?

| Necunoscută a răspuns:

Da, am înţeles cevalaughing. Aici nu ma pricepstraight face

| ๖вяυηєтzукaaღ a răspuns:

Te duci la pagina ta de profil online (PH) Si dai la my album.
Acolo iti arata toate pozele care le-ai pus. big grin

| Iulia_1200 a răspuns:

AAaaa.pai daca pui una la avatar apoi pui alta, cea de dinainte e stearsa si nu o mai poti pune

| Manu3la explică:

Nu mha deci fac poza si o salvez si pe urma o caut pe net si o gasesc dar nu merge sa o pun la avatar

| Manu3la explică:

Mha deci pe imvu fac o poza stiu cum sa o fac pe urma sa zicem ca o pun la avatar iar dupa aceea mai fac una si o pun pe asta care am facut-o acum la avatar iar pe urma daca vreau sa o pun pe aia de dinainte cum fac stiu doar ca o pot gasi pe net la imvu imi vad pagina si o gasesc acolo pe urma vreau sa o pun paia la avatra cum fac acum ai inteles?

| deea_2235 a răspuns:

Daca ai gasit poza o salvezi si dai apoi pe account acolo sus si iti apare su poza mai in jos pe undeva o chestie cu sfoglia sau ceva de genu si salvezi acolo poza happy funda?