| cory_2593 a întrebat:

anul acesta dau bacu si as vrea sa dau la drept.credeti ca este avantajoasa o cariera in acest domeniu gen(avocat notar procuror)multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| InMyWorldOfColors a răspuns:

Buna...happymama a dat la drept si este avocat.domeniile sunt foarte avantajoase draga meawinking,cel putin la avocatura este foarte simplu. si mie imi place si chiar vreau sa ma fac avocat,trebuie multa munca la faculatea de drept, dar daca castigi un proces, un caz foarte important, pot sa iei pana in 50 de milioane sau chair mai multhappy, sper ca te'am ajutt.si inca ceva:**:si procuror, notar judecator jurist contabil etc.sunt super:*hai ca te.am pupat:*laughing

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca o sa fii o jurista buna atunci carierele juridice sunt avantajoase, indiferent daca in avocatura, notariat ori justitie, se castiga bine si ai un status social ridicat. Succes si numai bine!

| darrio2007 a răspuns:

Daca vorbesti din punct de vedere al profitului da.Chiar iti recomand.

| andrei_4094 a răspuns:

Nimeni nu prezice viitorul pe aici. Ah si ce aveti toti cu dreptul si ase-ul? Sunt si asa destui someri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ai avea multe avantaje. si eu vreau sa dau la drept. daca ai ambitie si cap o sa reusestiwinking iar castigurile sunt foarte bune; d bafta!`

| cory_2593 explică:

In Bucuresti vreau sa merg.

| nonameno92 a răspuns:

Si eu dau bacu anul asta si merg la drepttongue

| nonameno92 a răspuns:

Unde vrei sa mergi? in ce oras?

Întrebări recente