1. Muanualul cerut difera de la facultate la facultate, ai grija sa fi citit pe siteul facultatii la care vei da, nu oriunde pe net. Este suficient sa inveti din manualul indicat pe siteul facultatii, intrebarile vor fi numai de acolo (poate parea putin, dar intrebarile au grad mediu si ridicat de dificultate, trebuie sa intelegi ce inveti).
2. Sunt diferente, ia-ti exact manualul indicat
Va multumesc pentru lamuriri.As vrea sa va mai pun niste intrebari, sper ca nu va deranjaza.
Pentru a fi rezident trebuie sa dai un examen? Iar specialitatea o poti alege in functie de nota pe care ai luat-o? Eu mi-as dori sa fac ori medicina legala ori anatomie patologica.Care este mai dificila?
Da, pentru a fi rezident trebuie sa promovezi examenul de rezidentiat. Iar specialitatea in care vei face rezidentiatul o alegi din cele scoase la concurs in anul respectiv, in ordinea notelor. Eu fac anatomie patologica. Nu stiu care e mai grea, cred ca amandoua sunt foarte grele. La legala sunt putine locuri, deci trebuie sa ai nota foarte mare la rezidentiat. La anatomie patologica sunt mai multe locuri, deci e suficient sa fii in prima jumatatea a listei
In primul rand normal ca sunt diferente, in al doilea va trebui sa faci din mai multe maunuale si va trebui sa faci pregatire in particular pentru ca te vor incurca datele din manuale cand nu vor coincide si ai nvoie de cineva sa-ti explice.Multa bafta!
Salutare! Cel mai bine ai întreba fosti studenti care au luat admiterea, nu aici.
Cand dai o admitere ar fi trebuit sa stii asta dinainte ca sa te poti pregăti pentru examen.
Da e de ajuns din corint sa inveti, am dat admitere anul acesta la radiologie. Cheia e sa inveti cu cap dar si sa tocesti... si sa faci multe grile. Bafta!