| robandu99 a întrebat:

Buna tpu..as vrea sa urmez facultatea de medicina si farmacie UMF cluj,dar as vrea sa aleg un profil unde nu se invata asa mult,ceva usor dar care sa ma ajute sa am si un salariu ok, fiindca sora mea a fost la tehnica dentara si stiu ac a fost greu..eu vreau ceva usor,ceva la care sa nu prea invat, si ceva care sa aiba mai multe locuri la buget.dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| Alexutza27 a răspuns:

La UMF Iasi exista si ramuri precum: balneo-kinetoterapie si nutritie si dietetica. Din cate am inteles este mai usor decat medicina generala si au locuri destule. Si cred ca si la cluj sunt ramurile astea dar mai sigur cauta pe net

4 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

La Medicină nu prea găsești specializări ușoare, cu atât mai puțin Farmacia.
Nici la asistente nu e chiar atât de ușor cum crezi, iar la postliceală, dacă aplici la una bună, te asigur că ieși bine învățat și nici nu ești fraier.
Crezi că dacă dai la o facultate unde freci menta 3, 4, 5, 6 ani ești mai puțin fraier ca o persoană ce termină 2 ani de postliceală? Te înșeli.
Dacă nu vrei să înveți, nu te apuca de Medicină fiindcă ai șansa să ocupi un loc degeaba. Orientează-te spre altceva.
Baftă!

| Blood_8663 a răspuns:

Du-te la postliceala

| robandu99 explică (pentru Blood_8663):

Nu as vrea postliceala fiindca toti fraierii merg acolo.mie nu mi-e greu sa invat..doar am vrut un profil care sa nu imi dea batai de cap..adica sa nu am de invatat zi si noapte. ceva gen farmacie.dar nu stiu

| Blood_8663 a răspuns:

La farmacie este mult de invtat...medicina nu este usoara, si nu este niciun profil usor... poate deca vrei sa dai la moase si asistente