| anjellique a întrebat:

Buna TPU... astazi sunt cam supi.
Mi-am facut un prieten la munca foarte bun cu care ma intelegeam la nivel ASTRAL si mereu radeam de toate prostiile si si de toti prostii (de care avem la munca din plin, inclusiv eu, dar nici nu va mai zic.).
Astazi mi-a zis brusc ca isi da demisia si ma simt DEVASTATA, adica eu sunt chiar de-a dreptul distrusa si nu stiu ce sa fac. incerc sa ma conving in continuu ca "whatever. oricum nu ar trebui sa fiu atasata de colegii de la munca", asa cum zice un anumit coleg pe care il cheama SB(Sebastian Bogdan), dar eu nu sunt asa si plang de 5 zile
Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Comentariul tau este foarte misogin! Daca fata are doar 30 de ani si este gravida, dar nu stie cu cine si pune intrebari despre cum sa atraga barbati tineri cu baby face si se indragosteste de sebastian bogdan, care este astral compatibil, asta nu inseamna ca fumeaza prostii ci doar este sensibila, inocenta si neinteleasa de societatea patriarhala.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am ras de m-am umflat cu povestea ta inventata atat de prost.
uite aici:
"Astazi mi-a zis brusc ca isi da demisia si ma simt DEVASTATA... dar eu nu sunt asa si plang de 5 zile"

Deci ala si-a dat demisia AZI dar tu plangi deja de 5 zile laughing

| gabicoo a răspuns:

Să nu mai fumezi prostii.

| gabicoo a răspuns (pentru Cinic):

Aha! Am înțeles: Citește Hororscopul și trage linii - la caiet.winking

| Cinic a răspuns (pentru Cinic):

Multumesc de funda! Sper sa reusesti sa gasesti un baiat de 20 de ani, inalt si cu baby face si cu care sa te conectezi, oral, pardon... astral! Si te rog sa mai pui intrebari pe TPU si sa ne spui si noua daca aflii cine te-a lasat gravida. Eu am incredere totala in tine. Pup dulce happy

| Cinic a răspuns (pentru gabicoo):

Comentariul tau este foarte misogin! Daca fata are doar 30 de ani si este gravida, dar nu stie cu cine si pune intrebari despre cum sa atraga barbati tineri cu baby face si se indragosteste de sebastian bogdan, care este astral compatibil, asta nu inseamna ca fumeaza prostii ci doar este sensibila, inocenta si neinteleasa de societatea patriarhala.

| gabicoo a răspuns:

M-am conectat la univers și am înțeles! Și-a dat demisia, a plecat în Bermuda unde va construi casa visurilor tale, iar după ce o va termina te va chema sa vii la el într-o barcă cu vâsle. Ce romantic.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă abia astăzi ți-a zis că-și dă demisia atunci de ce "plângi de 5 zile"?

| anjellique explică (pentru johnnny123):

Ca mi-a zis de saptamana trecuta ca se gandeste sa isi dea demisia, ca el incepe facultatea, dar credeam ca reusesc sa il conving sa nu...

| johnnny123 a răspuns (pentru anjellique):

Aha. Ciudat, nu păreai atât de "devastată" nici acum două zile când întrebai de piercing în sfârcuri, nici acum trei zile când spuneai că-ți place de nu știu ce coleg care seamănă cu nu știu ce star k-pop.

| ioana748 a răspuns:

In general nu trebuie sa dezvolti atasamente si asteptari, mai ales in relatii la nivel astral.
Oamenii vin si pleaca, ceva normal.
Fiecare cu drumul lui printre stele.
Lasa ca poate vine alt coleg cu care vei avea si o relație la nivel pamantean.

| Mindfulness a răspuns:

Te vopsești blonda la nivel astral și îți trecehee hee

| KovacsB a răspuns:

Eu sunt convins ca a plecat din cauza ta.
L-ai terminat la nivelul 5 Astral.

| Cinic a răspuns:

Ai aflat cine este tatal copilului?! Pana la urma pastrezi sarcina?! Sebastian bogdan cu care te intelegi la nivel astral, are baby face?! Te rog sa imi raspunzi, fara nici o ironie ma faci sa zambesc cu fiecare postare a ta. Imi faci ziua mai frumoasa.

| Kiran a răspuns:

Cred ca trebuie sa consulti astrele, ele stiu mai bine ce e de facut.

| samiZiciPompier a răspuns:

Alo domnisoara, nu e mort, doar si-a dat demisia. Du-te dupa el cu flori in dinti laughing
Poate te recomanda la noul lui loc de munca si asa veti fi din nou colegi.

Vezi sa nu creada ca profiti de el si vrei doar s*x. happy

| adam7 a răspuns:

Fii solidară si dă-ți și tu demisia.
Da apoi nu mai ai ce întreba aici?