| SellyLoveGomez a întrebat:

Buna TPU cum as putea sa devin cantareata pentru ca am o voce tare imi puteti zice unde si ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| pauullaaa a răspuns:

Heei
Si eu sunt cantareata dar trebuie sa-mi perfectionez vocea si astfel iau ore de canto. Am planuit ca sa merg la liceul muzical dupa gimnaziu pana atunci ma voi pregati.Eu te sfatuiesc sa iei ore de canto de la un profesor bun si astfel iti vei imbunatatii vocea. Apoi trebuie sa te faci cunoscuta si vei fi cautata.love struck
Sper ca te-am ajutat

8 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Hei,desi acum am vazut intrebarea,eu ti-as recomanda sa faci ce a spus Paula, sau poti sa te duci la preselectii la Romanii Au Talent, sau Vocea Romaniei(va aparea in curand) chiar daca nu ai castiga, tot s-ar putea sa fi descoperita.
Bafta

| sonia7026 a răspuns:

Mergi la Vocea Romaniei, va fi pe pro tv curand, sau Romanii au talent, pentru ca X Factor ai ratat

| JBieber a răspuns:

Filmeaza.te cantand,simte.te in pielea ta,uita ca ai o camera in fata,fa.o din placere,astfel lumea va observa ca iti place cea ce faci,apoi posteaza.le pe youtube, poate cei de la casele de inregistrari te vor remarca, mai ales daca spui ca ai o voce tare poate ca ai ajunge chiar sus. PS: Incearca sa inregistrezi melodii care iti pun vocea in valoare nu porcarii din astea comerciale.te pup.

| 11diewahrheit a răspuns:

Ai putea sa mergi la preselectiile concursului romanii au talent, daca chiar ai voce si vrei sa te afirmi.

| Afdsa a răspuns:

Mamă,câtă modestie...

| NoNaMe_7575 a răspuns:

Poti sa iti pui pe youtube sau pe trilulilu niste videclipuri cand canti si poate te gaseste cineva...

| 20thoughts a răspuns:

Pai mama mea zice ca ar trebui sa ai bani si sa iei lectii de canto.Si eu vreau sa fiu dar nu stiu ce trebuie sa fac sad

| SellyLoveGomez explică:

Dau funda!