Nu merita sa ai sefi de genul asta. Ai o discutie intre 4 ochi cu ea si daca dupa asta continua da-ti demisia si la revedere.
Din cauza ca toti acceptam lepre ca astea...suntem unde suntem.
Sigur te va inlocui un sclav insa macar TU esti bine din punct de vedere psihic.
Nu uita ca stres-ul imbatraneste prematur!
Dumnezeu mi-a scos in cale șefi de noata 10 mereu.
Cu colegi de munca nu ma intelegam deloc cu uni dintre ei avea figuri și arfe de 2 lei nu-ti mai spune de glumele deplasate numai despre sex erau obsedati rău orice gluma pe care o avea era legată de sex vorbe murdare comportament deplasat pe care ma enervau și tăceam din gura îmi vedeam de treaba mea evitam și in continuare evit Findca știu ca dacă ma scol sa spun ceva tot eu voi fi de vina așa mai bine să-mi văd de treba mea atâta Timp ca știu ca îmi fac treaba bine nu ma mai interesează ce spune ăla ce face ăla evit Findca nu-și are rostul sama cert cu ditamia oamenii in toată firea care sunt proști. nesimțit pot fi și eu ca ei tupeu pot avea și eu ca ei dar nu vreau și nu-mi doresc vreodată sa fiu unul ca ei pe toți îl las pe mâna lui pentru ca el nu doarme niciodată îmi este de ajuns el .
Daca nu esti multumit cauta-ti altceva. Nu esti copac sa faci radacini acolo, daca nu te simti bine si apreciat pleaca. Simplu si fara bataie de cap. Accepta ca nu se va schiba mare lucru si nici statuie nu o sa iti faca nimeni.
anonim_4396 întreabă:
Bunddy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RaduAlexandru2005 întreabă: