| Cosmin_Ivancencu_1990 a întrebat:

Buna TPU! Cunosc engleza fluent si as dori daca m-ati putea ajuta sa gasesc un job part-time de traducator!( Nu conteaza ce am de tradus e bine orice) Deoarece as dori sa imi cresc veniturile in timpul liber dupa munca unde lucrez deja full-time ( sunt deja angajat dar doresc sa mai iau si acest job)! Dau funda daca ma puteti ajuta sa gasesc!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Fără un ATESTAT de traducător, nimeni niciodată n-0 să-ți dea să traduci ceva. Păstrează-ți funda și dă examen pentru ce am scris mai sus!

| mastadont a răspuns:

Încearcă pe proz.com, e cea mai mare comunitate de traducători, acolo găsești proiecte la care să aplici și chiar un job full sau part time dacă ești bun. Jobul de traducător deja implică puțină traducere, eu mai mult corectez după AI deja, sunt mai mult revizor decât traducător. Ai avea mai mult succes cu un job la call center după părerea mea, ca traducător e mult de muncă și competiția e acerbă.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă lucrezi full time mai poți avea încă o slujbă chiar daca ar fi part time?

| Korkodeln a răspuns:

O sa ai o problema, din cauza de AI, traducatorii autorizati, cu faculatate absolvita, au probleme in a-si gasi de lucru. Mai ales la Engleza, care e vorbita practic de toata lumea sub 40 de ani.
Nu vreau sa te descurajez dar sansele sunt mici.

Incearca sa iti faci un cont pe freelancer.com, ce se mai gaseste sunt chestii pe care ChatGPT inca nu le poate face (bine) si anume transcrierea de inregistrari audio, dar si acolo indienii fac videori fake cu acele inregistrari ca sa le traguca google.

Întrebări recente