Deci sa inteleg ca ai nevoie sa fii impinsa de la spate ca sa faci ceva ce tu vrei? Daca chiar e important pentru tine si zici "dar pentru mine nu e destul" de ce trebuie parintii tai sa te impinga? Si dupa daca te impingeau veneai cu "parintii ma forteaza sa fiu de 10 pe linie, dar nu toti sunt facuti sa invete si eu nu vreau" etc etc. Asa ca zi merci. Pune-te si invata, si iti zic si de ce. Singurul motiv care mi se pare mie ca chiar conteaza. Eu am intrat intr-un liceu cu media 9.07, destul de bun! Fara meditatii, doar fiind la ore, minim de efort. Si singurul lucru de care ma bucur mult e ca in liceul asta nu sunt batai, sunt putini drogati, sunt oameni mai inteligenti si mai de treaba si ai cu cin vorbi. In generala aveam o gramada de drogati si fumatori. Isi spargeau dintii si capetele, se injurau in continuu, per total un IQ foarte scazut. Nici nu se compara cu acum. Dar la un liceu prost am auzit povesti de genul ca in a 9-a avea o colega insarcinata, ca din 30 veneau 6-7, ca fumau in timpul orei. Deci oricat iti place sau nu sa inveti, tu decizi in ce anturaje vrei sa ajungi.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: