| Kosminutza12 a întrebat:

happy
Deci locuiesc in Galati si sunt in clasa a 7-a si nici pana acum nu m-am hotarat la ce liceu si ce profil sa aleg.
In clasa a 5-a am avut media anuala 9, 89, iar in a 6-a 9, 90.
Materiile mele preferate sunt Geografia, Lb. Engleza, Biologia si Lb. Romana.
Ma inclinam pentru LMK, pe profil de Filologie, dar stiu ca conteaza foarte mult si media anuala a clasei a 7-a, si cea a clasei a 8-a si mai ales rezultatele de la Evaluarea Nationala.
Imi puteti spune cam spre ce liceu si spre ce profil ma inclin?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ioaannaa a răspuns:

Cred ca te inclini spre profilul filologie-intensiv/bilingv engleza, iar la liceu biologia o poti pastra ca si o pasiune. In general, filologia e un profil destul de lejer asa ca daca te gandesti ca in viitor sa dai, eu stiu, la medicina.O sa ai timp sa inveti!
Sunt destul de sigura ca urmatoarele clase si evaluarea nu iti vor da batai de cap pentru ca se pare ca ai inceput foarte bine. In plus, se pare ca esti o persoana motivata deci o sa fie totul bine.
Nu stiu ce sa iti zic despre licee pentru ca nu cunosc situatia din Galati dar te-as sfatui sa nu alegi chiar cel mai bun liceu pentru ca ai sanse sa dai peste oameni nu foarte bine pregatiti in ciuda mediilor..In plus, nu cred ca e in interesul tau ca perioada liceului sa iti dea foarte multe batai de cap. Depinde de tine ca persoana.
Multa bafta!

1 răspuns:
| Munnich_Madalina_1996 a răspuns:

Mi se pare ca te inclini mai bine catre filologie, dar daca iti place biologia poti merge la stiinte ale naturii dar trebuie sa ti cont ca acolo dai bacul din matematica.