Daca vrei o slujba consistenta, du-te pe partea de tehnologie/matematica. Fa-ti un test de IQ inainte. daca nu ai un IQ peste 115-120 va fi dificil.
http://test.mensa.no/
Daca vrei sa faci muzica, atunci va trebui sa devii foarte bun la asta ca sa poti sa te auto-sustii. Cititul partiturilor este doar o chestie de exercitiu
Sunt în aceeași situație ca și tine. Părinții mei mi-au spus să mă duc la o facultate care mă atrage fără nicio frică. Dacă pe parcursi îmi dau seama că nu e de mine sau că degeaba urmez această facultate atunci nu e capăt de lume. Caut altceva. Nu voi fi primul și nici ultimul. Așa să gândești și tu.
Fă ceea ce îți place! Vei vedea tu pe viitor cu ce o să te ocupi. Decât să îți pară rău o viață întreagă că nu ți-ai urmat visul. Poți să iei câteva ore particulare ca să înveți cum să citești partituri. Succew!
Inca o chestie de subliniat: in acest moment avem o inflatie de someri cu diploma de facultate. In afara de facultatile fara de care nu poti profesa (drept, arhitectura, medicina) restul nu sunt necesare si sunt o pierdere de vreme.
Exista ce-i drept o "stigma" conform careia daca n-ai facultate esti prost. doar ca adevaratii profesionisti dau clasa fara probleme oamenilor cu ani grei de studii. si 0 experienta practica.
Conteaza mai mult ce stii sa faci decat ce scoala ai. Nimeni nu te va plati pentru diploma