Nu trebuie sa fi la un liceu de profil ca sa dai la arhitectura. Uita-te la ei pe site si vezi exact in ce consta admiterea ca sunt convinsa ca scrie. Sfatul meu e sa te apuci de ceva meditatii din vacanta dintre clasa a 11-a si a 12-a daca vrei sa intri pentru ca se e grea admiterea si cerintele sunt foarte mari oricat de talentata ai fi
Zi-mi si mie cum e la liceul c.a.rosetti? acolo vreau sa merg si eu. unde se afla? mersi
Liceul e in floresca, si e destul de bine, la inceput e putin mai greu, dar te obisnuiesti.
Cum adica mai greu, la ce te referi? multumesc
Pai...o sa ti se para cerintele putin cam mari la inceput, adica o sa ti se para puscarie, dar nu e, doar pana te acomodezi.:
Ce trebuie sa fac? colegii sunt ok? profesorii? cu ce medie s-a intrat anul trecut? ce iesi daca faci acest liceu, profa de desen? ce profesori sau profesoare sunt diriginte acum la a 12? multumesc ffffoarte mult.
Buna...la admitere e doar proba de desen. Dar iti trebuie pregatire ca altfel n ai cum si de unde sa stii anumite lucruri ce tin doar de domeniul asta. Eu prima data am facut meditatie cu un prof care avea vreo 40 de insi la pregatire impartiti in 4 clase, si n am inteles absolut nimic ca explica haotic, neavand timp de fiecare in parte. Si apoi m am dus la meditatie la o tipa studenta la arhitectura, cred ca acu deja e anul 5 sau 6. A fost foarte ok, se tinea la ea acasa deci mediu super relaxat si fun si vreo 4 insi /grupa. Si am intraaat ne a muncit ea foarte mult dar pana la urma s a vazut rezultatul. daca vrei, vorbim pe privat si ti pot da datele ei de contact. spor la treaba
sorinaa0 întreabă: