anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-ar interesa si pe mine cam cat castiga un psiholog si daca e grea facultatea de psihologie? Astept raspunsuri! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AndyIQ a răspuns:

Pff nu stiu supa castigata de un pshiolog dar cred ca facultatea va fi usoara doar ca va trebui sa raspunzi la diferite intrebari la care trebuie sa te gandesti logic, oricum e o meserie frumoasa.
Bafta!

2 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Nu cred ca este foarte grea, mai ales daca iti place, insa de castigat nu se castiga mult si nu prea se gasesc locuri de munca in domeniu, iar ca sa ajungi psiholog, presupun ca te referi la doctor psiholog ai mult de munca dupa ce termini facultatea. Daca chiar iti place, se merita, macar faci ceva din suflet. Daca tot treuie sa perteci 8 ore din zi facnd ceva, macar sa faci ce iti place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu oricine este suficinet de inzestrat pentru psihologie,pentru a avea succes in acest domeniu ai nevoie de multe caliatati.
Referior la castig,stim cu totii ca Romania nu stie sa aprecieze adevaratele valori,dar uneori satisfactia,castigul sufletesc este mai important decat cel material!
Multi sunt psihologi,dar putini sunt cei adevarati,talentati,cei care isi merita aceasta diploma!
Daca simti ca asta vrei sa faci,si ca esti pregatita,nu te lasa descurajata, psihologia este un domeniu minunat, care nu te lasa sa te plictisesti!
Succes!