Depinde de ce iti face, eu as incerca sa il ignor, si daca va continua asa spune-i ca vei demisiona. Daca nu vrei sa iti pierzi slujba totusi, spune-i ce este ineregula si de ce este asa insuportabil.Acesta a fost raspunsu meu, poate iti spuneam mai multe dar nu stiu cum si cu ce te face sa nu il suporti.Mult noroc in continuare!
Ai putea sa iti cauti alt loc de munca, dar daca nu vrei sa renunti la acesta, spune-i sefului tau ce simti, iar daca o faci intr-o maniera stilata iti vei pastra si locul de munca si el isi va schimba comportamentul funda?
Ai 3 variante:
-Iti dai demisia, daca iti gasesti alt loc de munca convenabil
-Porti o discutie cu el si vezi de ce se comporta urat cu tine. Asta doar daca nu ii dai motive sa se comporte astfel.
-Il suporti in continuare, cautand sa ai contacte cat mai rare, daca nu merge niciuna dintre primele 2 variante.
In primul rand: care este motivul pentru care nu il suporti? Daca este agresiv cu tine poti sa vorbesti cu el si sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine. Dar pentru ati da un sfat bun, spune-mi de ce nul suporti. O zi buna!
Daca nu il mai suporti si nu poti sa iti faci munca cum trebuie din cauza lui, cautati alt job.
Bafta!