| BicolorBell;x a întrebat:

O intamplare de azi m-a facut sa cred ca din Romania cultura pur si simplu dispare!
Haideti sa facem ceva, un blog pentru adolescenti, un site, un forum. orice! As vrea sa ne cunoastem, sa socializam.sunt sigura ca exista copii, adolescenti talentati, si chiar nimeni nu ii baga in seama!
Ce facem Romania? ce?
Daca eu nu fac nimic, tu nu faci nimic...atunci cine?

16 răspunsuri:
| z8 a răspuns:

Tot ceea ce nu se cere dispare. Sorry, asta-i realitatea.

| BicolorBell;x explică:

Care este intamplarea? Sunt maimulte.
Sa va povestesc:
Am mers azi dimineata la gradina zoologica, si erau acolo niste copii de vreo 6-7 ani, cu parintii. O fetita i-a spus mamei sale:"Mami, mami, uite un elefant!" dar, in loc de elefant era o irafa! Maicasa i-a rasp "Da mami! Nu'i asa ca este frumos?".
Ok, sa spunem ca glumeau. fatp pe care eu nu il cred, da in fine.
Eu sunt actrita la tatrul Nottara, de fapt studiez actoria, si de doi ani fac parte din trupa teatrului...azi am avut un mic spectacol, la car eintrarea era gratuita, toate bune si frm...si vad ca vin niste oameni daca ii pot numi asa, care mancau seminte, cu bere in mana, ascultand manele si facnd misto.Frate,daca nu iti place teatrul, ramai acasa, ca nimeni nu te obliga sa vi!
Si ma uit pe strada, si vad cum oamenii se distrug singuri! Nu mai pot, va jur!
Haideti sa ne unim, pentru ca daca ne unim fortele, poate-poate ne vom face auziti, poate vom reusi sa facem ceva pentru noi, poate si altii vor vrea sa se intereseze si poate o sa ajunga si Romania o tara culta, o tara cu copii destepti si recunoscuta.
Bine, acum nu spun ca noi vom reusi sa facem asta... dar sigur putem face ceva!
Multumesc tuturor celor care ma sustin!

| BicolorBell;x explică:

Ok, si cam cat ar costa un site?
Stiu ca se pot face si siteuri gratuite... dar daca sunteti de acord sa facem un site cu bani iarasi bine.
Va jur, fac orice!

| BicolorBell;x explică:

Am facut un blog:)
http://culturaro.blogspot.com
In seara asta am sa scriu si despre muzica:)
Voi aveti ceva idei? Mi'ar placea ca atunci cand cineva citeste articolele sa spuna "Wow! Mi se potriveste!". As vrea sa fie al nostru, al tuturor!
Ma gandeam si la o campanie de genu "Noi scriem romaneste, nu r@m@n3s73"

| Kitty a răspuns:

Si eu te sustin.

| angeltyo a răspuns:

Si eu sunt alaturi de tine. Dar, din pacate, Romania se duce pe apa sambetei din ce in ce mai mult si sansele sunt slabe.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Daca il face cineva da-mi un mesaj vreau sa ma inscriu si ai fff mare dreptate ca Romania se duce pe rapa

| slam a răspuns:

Eu accept si te sustin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, sincer, am renuntat!
Cand imi vad un viitor in alta tara...
Nu vezi ca toate "vedetele" sunt inlocuite de puscariasi?
Ma ofer sa te ajut ca poate se schimba ceva, dar nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care este intamplarea respectiva?

uite un site http://talentedenazdravani.ro/blog/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimite-i pe toti pe tpu.Se ocupa de toata cultura necesara, ce naibii.

| DianaAndra1 a răspuns:

Ok, si eu te sustin. happy
Tine-mi un loc ocupat. si cred ca un site ar fi de preferat.Adica daca eu vreau sa-i spun lui ala si ala ca uite e un site pentru adolescentii talentati etc el ma intreaba : asa, si cum se numeste? eu ii spun blabla. wordpress/blogspot.com si etc. intelegeti ce zic? happy. Participam si cu bani, no problem happy

| DianaAndra1 a răspuns:

Da, si eu am vazut asemenea cazuri straight face. sa va povestesc de cosul de gunoi loc de usurat?straight face sau multe altele? straight face.
Deocamdata nu stiu cat ar costa un site thinking Sper sa stie cineva de pe TPU pana aflu eu.
Pana atunci noapte buna! big hug

| kayla a răspuns:

Ai dreptate

| bebitza_3258 a răspuns:

Am putea face un blog sau ceva. Mi se pare interesant happy

| Nobody_4790 a răspuns:

Super ideea~! ma bucur ca cineva se gandeste si la cultura! buna treaba!

:*

thumbs up!