| Condratt a întrebat:

pe iulie implinesc 20 de ani, am absolvit liceul in 2011, profil Uman, sectia filologie, am lua bacul cu nota 8.96,media din cei 4 ani de liceu a fost de 9.45,nu am avut nota scazuta la purtare. vorbesc fluent engleza, posed permis auto categoria B, ma pricep la calculatoare, stau bine cu sanatatea(singura problema este reprezentata de nasele, fiind stricate)si nu a mers la facultate deoarece a avut unele probleme si acum 2 zile a vazut un afis pe usa fostului liceu vis-a-vis de o scoala militara si as dori sa stiu daca tinand cont de cele de mai sus m-as putea inscrie, tin sa precizez ca am o conditie fizica buna, a 88 kg si 1.85m,de asemenea as vrea sastiu ce probe trebuie sa sustin si daca imi recomandati as urmez asta! V-a multumesc!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In armata se intra cu minim 10 clase dar nu e problema deloc, prima data poti suna si iti vor spune daca poti intra sau nu.

| Vasybulan a răspuns:

Din cate stiu va trebui sa dai probe fizice(rezistenta, sprint s.a.) si probe teoretice. Iar in cazul maselelor trebuie neaparat sa le "repari". Du-te la un "service autorizat", adica la cel mai bun stomatolog pe caree il stii.
Numa bine big grin

| Condratt explică:

Pe 8 iulie voiam sa spun