Al doilea text e mai matur si cu o tema mai universala. Scrii bine, sa nu te lasi.
Dă-i drumul la blog! Nu vei câștiga bani din prima, dar merită să apari.
Succes!
PS. Puțină atenție la gramatica: "vei stii".
Si fii mai îngrijită cu tipografia: pune întotdeauna spațiu liber după semn de punctuație.
Salut!
Stiu ca te astepti la un raspuns de genul dar o sa incerc sa fiu cat mai partial.
Drogurile legale (mai ales cele bazate pe MDMA) duc la distrugerea organismului, dependenta, daune psihologice. Nu ma intelege gresit nu am nimic cu drogurile. Dai iarba cata poti, dar legalele sunt periculoase si de multe ori prost facute. Textele tale sunt decente, dar nimic special. Daca vrei sa vorbim trimte-mi un mesaj.
HailSithis!
A scrie are efecte terapeutice foarte puternice, mai ales atunci cand o faci cu pasiune si placere. Deschide-ti un blog, continua sa scrii si cu timpul vei gasi si metode de a face bani din asta.
Eu, pe blogul http://rango.ro dau sfaturi celor care doresc sa devina buni bloggeri si care vor sa aiba un blog de succes. Intra si citeste articolele, iar daca ai intrebari, lasa-mi-le in comentarii. Iti voi raspunde fara intarziere.
Te saluta amicul tau online,
Alin Macsim
Dar nu are rost sa imi fac un blog daca nu ma pricep si nu le am cu scrisul, tu ce parere ai despre textele mele?
Ma bucur ca ai zis ca esti pe stadiul de a te lasa de independenta aceea care ti-ar face viata un chin.Vei reusi daca vei avea aceea ambitie unita cu credinta ca poti reusi.si rugandu-te lui Dumnezeu vei reusi...nu lasa placerea de o clipa sa iti afecteze viitorul si prezentul si sa iti aduca tulburari