| Monyyyyy a întrebat:

Buna TPU stiu ca am zis ca vreau sa fiu inginera ca am nimerit la profil electric la Colegiu dar la mate am un 6 si 4. Eu am vrut la filo am luat in examen 8, 40 rom si 5, 10 mate,uneori mie frică ca nu iau bacu la mate sad mama nu vrea să mă prea mute ca unde am vrut eu sa ma mut is fitoase etc dar nici umpic de mate nu strică. Chiar nu stiu sa ma fac profesoara? Castiga foarte putin,ingineri e cu mult in profit sad e grea Poli? Am auzit ca nu prea merge lume si de ziceri ati mai luat note mici? sad is foarte supărată maine am teza la rom de cand ma tot gandesc la astea notele is mai slabute unele mai am de 6, 7 dar mno mai rar.Am avut medii mari mereu, diplome etc.Ce sa ma fac sa renunt? As putea fi profesoara In America sau Anglia etc sad Dati- mi sfaturi plz

2 răspunsuri:
| liviu890 a răspuns:

Daca chiar nu iti place matematica, sfatul meu este sa te transferi la filologie. Depinde la ce specializare vrei sa mergi la politehnica. Daca vrei tot la electronica, iti zic de pe acuma ca o sa fie multa matematica. Mai gandeste-te si daca vrei sa te faci inginera, apuca-te si invata matematica. Nu e chiar asa de grea dupa ce o intelegi. Stai si tu 1-2 ore pe zi si invata la matematica si gata. Daca nu, du-te la filologie.

| Dugalle a răspuns:

La Poli cere bac la mate din pacate. Nu au o politica permisibila de admitere.

Poti veni la Galati, aici nu se cere bac la mate.