| mysterioR a întrebat:

sunt anul 2 la agronomie si ma tenteaza enorm sa renunt, nu am nicio tandenta cu agricultura si urasc tot ce tine de ea.De curand am implinit 21 ani si in primavara spre vara o sa dau de categoria C +E pentru camion, vreau sa plec pe comunitate 2-3 ani maxim sa imi strang de un apartament in Bucuresti apoi sa ma retrag la casa mea, tatal meu lucreaza deja pe comunitate si ia bani frumosi, simt ca pierd timpul si daca mai fac 2 ani chinuiti de facultate si la final sa ajung somer si fara niciun rost imi vine sa imi dau cu pumnii in cap, de cand aveam 18 ani astept varsta sa pot da de C si E, nu as vrea sa fac credit dupa facultate si sa platesc 30 ani cu un salariu asa de mic in Romania. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc enorm

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Parerea mea de om trecut prin viata: ce nu-ti place nu vei face de performanta. Decat codas la oras, mai bine fruntas in satul tau, spune o vorba romaneasca. Mergi unde te trage ata!

| LPCTSTR a răspuns:

Renunta, da de carnet si fa-te ce vrei tu. Pot eu sa-ti zic sa „nu-ti urmezi inima"? Tu decizi, pana la urma.