Poti sa te faci... Sheldon
fizica teoretica e... matematica pura, si seamana cat de cat cu, chimia pentru ca e totusi fizica
Exact ce spuneam adineaori )
Nu vă înțeleg pe ăștia de nu înțelegeți chestii simple, precum faptul că nu interesează pe nimeni ce liceu ai făcut, ce materii ți-au plăcut sau la ce materii ai fost foarte bună. Dar dacă așa v-au învățat părinții, țineți-o tot așa. Baftă.
What the f*ck, de asta exista site-ul asta, pentru a pune întrebări și pentru a primi răspunzi legate de acea întrebare, nu răspunsuri in batjocura
Și ce vrei să-ți răspund? Vrei să-ți zic "fă-te doctor", "fă-te tâmplar" sau alte meserii? Cel mai simplu răspuns, care e și corect pe deasupra, e că ce ai putea face pe viitor ține doar de tine. Nu de liceu, nu de materiile care ți-au plăcut și nici de materiile la care ai fost bună în generală.
Dacă zici ca ești bun la matematică atunci ceva job în IT. Dacă zici ca ești bun la chimie atunci farmacie. Faci facultatea de medicina ( la farmacie) și poți lucra în domeniu. Ex. farmacist. Bineînțeles, poți lucra și ca profesor de chimie sau matematică dacă tu consideri ca poți învăța pe alții. Pentru a deveni profesor nu știu exact de ce ai nevoie ( studii), sa vina altcineva sa răspundă.
E bine de tine dacă reușești sa înțelegi aceste două materii. Pentru mine chimia și matematica mereu a fost limba chineza. Greu de înțeles.
Poti sa dai admitere cand mai cresti la Politehnica sau Medicina.
Daca te pricepi la desen putin poti sa fii si arhitect sau poate inginer constructor, dar o sa faci si fizica la astea doua.
La desen chiar nu ma pricep ma gândeam și eu de Politehnica, doar ca nu prea știu exact pe ce se bazează