Cauta ceva ce se cere pe piata muncii, cate persoane cunoscute au mers vreodata la psiholog? crezi ca poti trai din asa ceva?
Sa stii ca in general putini dintre cei care fac o facultate din domeniul economic: finante, management, contabilitate, etc ajung sa isi faca o cariera in domeniul in care au studiat. Asa e la noi in Romania in general sa stii.
Cu privire la facultatea de psihologie sa stii ca trebuie sa ai si o vocatie catre asa ceva, nu stiu dc ma intelegi. Trebuie sa ai anumite calitati native pentru asa ceva. Nu e suficient doar sa faci o facultate pe asa ceva.
Mai cauta pe formuri "facultatea de psihologie forum" vezi ce discutii sunt pe acolo, mai citeste carti despre asa ceva. Du-te in librarii trebuie sa gasesti ceva care sa te ajute in luarea celei mai bune decizii. Uita-te pe programa facultatii la care vrei sa dai: vezi ce materii se fac, ce inveti ce nu inveti.
Pe TPU nu stiu dc o sa fie cineva cu experienta care sa te informeze corect.
Buna facultatea de pshiolog e ff frumoasa ca si de medicina sau de drept.Eu spun sa-ti urmez visul si sa nu asculti lumea pentru ca lumea e geloasa si rea
3keen întreabă: