Iata prima mare diferenta dintre liceu si o facultate care se respecta: daca nu stii nu treci nici in toamna. Marea smecherie a sesiunii este sa stii materia!
Materia trebuie stiuta, dar intr-adevar sesiunea din vara (din pacate) este mai usoara decat prima sesiune.
Sunt anul 2 si am o experienta foarte bogata cand vine vorba de sesiune ca doar am ajuns in sensiunea din toamna cu 7 restante.
Sa incep cu nelamuririle tale :
-Nu devin profesorii mai indulgenti, nu neaparat, nu te baza pe asta.
Smecherii?
- Nu da bani, serios acum. Nu da bani.
- Du-te la examene cu copiute format hartie si bine organizare. Nu telefon, nu altele, copiute mici din hartie tati, o pui pe banca si scrii.
- Sa nu te faci remarcat printre profesori in timpul sesiunii de genul ca pleci primul si mai dai si o gluma. Am facut asta, am o restanta din anul 1 promisa pana in anul 4.
- Intreaba-i pe cei mai mari ce sunt la aceeasi specializare ca tine cum se comporta si cum va aranjeaza profesorii la examene.
Dap chiar am avut un coleg nu venea la primul examen doar la al doilea si ma miram cum de are note asa bune. Asta pe langa faptul ca maica-sa era profesoara si ne preda la fac respectiva