Salut!
Eu te-as sfatui sa alegi partea cu Marketing si Finante-banci, deoarece ar fi o continuare a ceea ce ai facut in liceu.Eu am facut facultatea de litere, dar la liceu am fost profil filologie si cu aceasta facultate voi deveni din septembrie profesor de Engleza, gandeste-te daca ti-ar placea si tie.Bafta!
Si poti gasi serviciu si in Marketing si Finante-banci daca esti buna, nu te speria!
Știam lucrul acesta. Mă gândeam la meseria de profesor de limba și literatura română. Dar îmi pare că e un drum greu și lung de străbătut pentru 3 meserii, și alea nesigure.
Pai du-te la litere daca vrei sa fii profesoara de romana.Nu e un drum asa greu, gandeste-te cati au terminat facultati in tara noastra si sigur te vei descurca tinand cont ca ai fost profil real si ai dat bac la mate si ai obtinut media peste 9!
Cele mai căutate domenii ar fi medicina sau domeniul IT.
Si la finante banci este ok dar mai greu cu locurile dupa cum spuneai si tu.
Dar acum stii de ce iti place si tie?
Daca tot ti-ai luat un an pentru "aprofundare", baga-te pe IT, nu-ti trebuie mai mult sa inveti esentialul. Ia ore de la cel mai bun prof de la tine din zona, te inscrii la anul la o facultate, si ti-e asigurat viitorul.
Panteraa întreabă: